HEM PREPARAT 2021 AMB LES MATEIXES GANES I ...

...continuem pensant en fer noves sortides; de moment Promoviatges ens proposava fer tot això ja per l'any passat i tots els programes que es poden veure són els que prevéiem fer aleshores, ara la Covid-19 te la paraula...

Pel MARÇ havíem d'anar a REUS per visitar la població i en especial el Institut Pere Mata i la Casa Navàs, però ho hem posposat sine die pel ditxós Coronavirus.

(veure programa)

I per a ABRIL igualment posposem sine die la sortida dels Castells de Sió, pel mateix motiu.

(veure programa)

Pel MAIG, si la pandèmia, no ens ho prohibeix que si que ho fa, tornarem a visitar Berga i el Santuari de Queralt pujant-hi amb el seu funicular

(veure programa)

JUNY el reservàvem per fer la sortida llarga, i altre cop el Covid-19 fa que l'ajornem será aquest any per anar a la Cerdanya visitant els Castells Cátars, i viatjant amb el Tren Groc.

(veure programa)

Per a JULIOL seguirem visitant castells, aquesta vegada serà el de Balsareny, però també ens veiem obligats a suspendre-la sine die.

(veure pre-programa)

Per a l'AGOST com sempre "vacances" i pel SETEMBRE ens proposaven viatjar a Gironella per veure la Torre del Amo de Viladomiu que com totes deixem en suspens.

(veure pre-programa)

I en OCTUBRE havíem d'anar a visitar Calaf i el seu particular repertori de antigues botigues i ho deixem també en mans del fastigós Covid-19.

(veure pre-programa)

Pel NOVEMBRE ens presentava Promoviatges l'oportunitat de visitar a Subirats el Palau Gralla, quan la pandemia ho permeti intentarem fer-ho

I pel DESEMBRE encara no tenim res programat si bé ens proposem un altre cop quedar-nos per aquí a prop visitant alguna cosa i tornar a L'Era d'Arenys de Munt per acabar l'any amb un bon dinar nadalenc con fèrem el 2.020.

 

Es probable que ho refem tot quan ens ho permeti el ditxós Coronavirus, si bé és gairebé segur que només ferém la sortida de DESEMBRE.

 

SI SOU SOCIS DEL NOSTRE GRUP HEU DE SABER QUE TENIM UN CÓDI ESPECIAL DE PROMOVIATGES AMB DESCOMPTES EXCLUSIUS.

"jmataro"

(consulteu-lo)

 

 

2021

ASSOCIACIÓ D'EX EMPLEATS I AMICS DE L'ANTIGA CAIXA DE MATARÓ.

Castellà
Tornar a pag. inicial
LA CIUTAT DE REUS
FUNICULAR SANTUARI DE QUERALT
LA TORRE DEL AMO
SUBIRATS - EL PALAU GRALLA
LES ANTIGUES BOTIGUES DE CALAF.
ELS CASTELLS DE SIÓ

EL TREN GROC DE LA CERDANYA

EL CASTELL DE BALSARENY

 

veieu imàtges i millor informació clicant els títols de cada foto